Invata Prim Ajutor - BLOG
Curs de prim ajutor in Scoala Altfel

Prim ajutor in Scoala Altfel?

10th septembrie 2017 / SPARD Team / prim ajutor in scoli

Cel mai bun moment pentru un  curs de prim ajutor este in saptamana Scoala Altfel.

Primul ajutor inseamna sa ii ajutam pe cei aflati in pericol si sa castigam ceva timp pana la sosirea profesionistilor (ambulantei, pompierilor, etc). De cate ori  am vrut sa ajutam pe cineva, sa ii salvam viata, dar nu am stiut cum?

Mai jos o sa va spunem  7 motive pentru care sa faceti aceasta activitate in cadrul programului Scoala Altfel

  1. Prim ajutor salveaza vieti

Ce trebuie facut atunci cand cineva lesina? Dar daca ii curge cuiva sange din nas? Ce spunem cand sunam la ambulanta? Toate acestea si multe altele le pot afla copii din cursul de prim ajutor.

  1. NU oricine poate preda un curs de prim ajutor

Primul ajutor este o serie de masuri pe care foarte putine persoane stiu sa le predea si sa le explice. Persoanele noastre sunt traineri acreditati CNFPA,  cu experienta in domeniul primul ajutor si cu experienta in traininguri. In plus, cele 3 module pe care le avem, dau posibilitatea sa se adreseze oricarei grupe de varste.

  1. O ocazie unica pentru copii de a invata ceva inedit

Daca un parinte poate sa-si duca copilul la un teatru sau la un muzeu, putini parinti stiu sa-si invete copiii cate ceva despre prim ajutor. Un astfel de curs facut in Scoala Altfel, le ofera copiilor posibilitatea de a accesa cateva informatii care pot salva vieti.

  1. Este simplu sa faceti aceasta activitate

Daca ati organiza, de exemplu o deplasare la un obiectiv turistic sau un muzeu, ar trebui sa va preocupati de transport, de siguranta copiilor si de multe alte detalii. Cu noi e foarte simplu: noi venim in scoala dvs cu toate materialele: manechine de resuscitare, videoproiector, flip-chart, veste Heimlich, etc

  1. Stim, PRETUL conteaza!

Tocmai de aceea preturile noastre sunt accesibile. Acestea pornesc de la  10 ron/copil. E mai ieftin ca intrarea intr-un obiectiv turistic – nu mai luam in calcul costul deplasarii copiilor pana la obiectivele turistice.

  1. Stim: cadrele didactice muncesc mult ! Tocmai de aceea incercam sa va recompensam

Daca organizati in clasa dvs o astfel de activitate, noi va sustinem! Va oferim o adeverinta pentru Dosarul Personal din care sa reiasa aceasta activitate, va oferim o diploma pentru cursul de prim ajutor (care in mod normal costa 150 ron) , un suport de curs in format electronic si o serie de fotografii instantanee care sa arate activitatea.

  1. Activitate inedita – asta este GARANTAT

Cu siguranta aceasta activitate va atrage atentia! Va fi interesant pentru copii sa faca o resuscitare sau un bandaj . Va fi inedit sa isi puna o pereche de manusi chirurgicale si sa opreasca o sangerare sau sa intoarca o persoana in Pozitia Laterala de Siguranta!

curs de prim ajutor-resuscitare

prim ajutor-hemoragie

Pentru a ajunge in scoala dvs, va asteptam sa ne contactati. O sa discutam despre modul in care putem veni la dvs in scoala si nu uitati ca trebuie sa fim Pregatiti pentru Viata!

Etichete: , ,

7 thoughts on “Prim ajutor in Scoala Altfel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *