Invata Prim Ajutor - BLOG

Incepe anul scolar 2018-2019

1st septembrie 2018 / SPARD Team / prim ajutor in scoli

Ne apropiem cu pasi repezi de noul an scolar . Toata lumea se pregateste: copii, parinti si cadre didactice. Structura anului scolar se pastreza si in 2019. Anul acesta are 34 de saptamani si incepe pe 10 septembrie 2018 si se incheie pe 14 iunie 2019.

‘Back to School’ written on a school blackboard

Vor fi si 4 vacante:

  • vacanta de iarta : 22 decembrie-13 ianuarie
  • vacanta intersemetriala: 2-10 februarie (cand se va incheia si primul semestru)
  • vacanta de primavara 20 aprilie – 5 mai
  • vancanta de vara 15 iunie-15 septembrie.

Cei mai mici dintre elevi,(prescolarii si cei din invatamantul primar) vor mai avea o vacantaintre27 octombrie – 4 noiembrie 2018.

Pentru elevii din clasele a XII-a , anul scolar se va incheia pe 31 mai 2019, iar pentru cei care termina clasa a VIII, anul scolar se va incheia 07 iunie 2019.

Potrivit portalului www.edu.ro Saptamana Scoala Altfel va fi in perioada 1 octombrie -31 mai si va fi stabilita de fiecare unitate de invatamant in parte. Ce e e de retinut , este faptul ca aceasta saptamana trebuie sa fie cu cel putin 3 saptamani inainte de sfarsitul de semestru. Vom reveni cu un articol in are sa va oferim cateva sugestii de activitati pe care le puteti face in Saptamana Scoala Atlfel.

Cadrele didactice incep activitatea in scoala cu mult inaintea elevilor. Trebuie sa faca planificari, programe , orare si sa scrie cataloage.

Astfel , noi va uram un an scolar bun, cu multe rezultate si nu uitati ca oricand putem sa venim la dvs in scoala pentru a sustine activati in care sa invatam elevii sa acorde primul ajutor. Mai multe detalii, puteti sa vedeti in acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.