Pretuieste viata!

Scopul nostru este sa invatam cat mai multa lume sa acorde manevrele de prim ajutor in mod corect.

 

¡°Invata Prim Ajutor¡± este un concept SPARD Team Cursuri, care isi propune sa constientizeze si sa pregateasca societatea romaneasca cu privire la acordarea de prim ajutor.

SC SPARD TEAM CURSURI SRL isi propune sa constientizeze societatea romaneasca cu privire la importanta invatarii masurilor de prim ajutor pentru intreaga populatie. Aceste masuri sunt vitale, iar serviciile profesioniste au nevoie de un timp pentru a ajunge la victima. Noi, cei care suntem martori, putem interveni si castiga ceva timp pentru victima, timp in care pot ajunge, salvatorii profesionisti. Pentru a atinge acest obiectiv, am lansat concepul ¡±Invata Prim Ajutor¡±. In cadrul acestuia, noi oferim cursuri de prim ajutor pentru angajati (cursuri obligatorii si solicitate de cei de la ITM), cursuri de prim ajutor in scoli, precum si cursuri pentru persoane fizice.

Principii

Ne indeplinim intotdeauna promisiunile la timp, nu lasam sarcini neterminate si pastram confidentialitatea.
Actionam cu raspundere pentru viata si integritatea persoanelor cu care compania, precum si cursantii nostri intra in contact. Transmitem cat mai bine informatia si abilitatile pentru ca toti cursantii sa poata acorda cu succes primul ajutor cand este nevoie.
Respectam drepturile omului si ne ghidam activitatea in conformitate cu acestea. Respectam, de asemenea, toti beneficiarii, partenerii , colaboratorii, angajatii si colegii. Respectam libertatea religioasa,orientarea sexuala, etnia, fara a face discriminari intre oameni. Ne comportam cu ceilalti cum am vrea sa se comporte si ei cu noi.
Actionam in conformitate cu standardele din domeniu.
Suntem unici prin obiect de activitate, emblema, mod de organizare si calitati individuale.

Constientizarea populatie cu privire la importanta primului ajutor.

Sa invatam cat mai multe persoane cum se acorda corect primul ajutor.

 

Pentru a se asigura conditii de instruire cat mai profesionale, SPARD Team pune la dispozitia cursantilor traineri cu experienta si materiale moderne de prezentare, precum:

  • Traineri cu experienta de minim 5 ani in prim ajutor si medicina de urgenta, acreditati CNFPA/ANC, cu o experienta de minim 4 ani in training
  • Manechine de resuscitare adult, copil si bebelus
  • Truse de prim ajutor care contin toate consumabilele necesare, balon de resuscitare, guler cervical, targi si alte materiale pentru asigurarea desfasurarii in conditii optime a cursului
  • Cursul de prim ajutor este actualizat in conformitate cu normele europene, iar procedurile folosite de traineri au la baza recomandarile Ghidurilor in Resuscitare Cardiopulmonara (RCP), Centrului European de Referinta pentru acordarea primului ajutor, a Consiliului European de Resucitare (ERC) si ale Consiliului National Român de Resuscitare.

La finalul cursului, participantii vor fi testati teoretic si practic, iar la promovarea examenelor vor primi:

  • diploma de participare in care este mentionat gradul de instruire
  • adeverinta care sa ateste participarea la cursul de prim ajutor
  • suportul de curs in format electronic
  • colaj de fotografii din timpul cursului (in maxim 5 zile de la finalizarea cursului)