Position: Ln 64, Ch 96 Total: Ln 407, Ch 22950 resize
 

Va multumim pentru utilizarea produselor si a serviciilor noastre ("Cursurile"). Cursurile sunt oferite de SPARD Team Cursuri SRL ("SPARD Team"), cu sediul în STR Straja Nr 15, Bl 40, sc 1, sector 4, Bucuresti, Romania.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam să îi cititi cu atentie.

Prin intermediul invata-prim-ajutor.com se pot contracta servicii de instruire in prim ajutor pentru persoane fizice, firme si institutii. Cursurile de prim ajutor sunt organizate de catre instructori acreditati cu experienta in domeniu. Materialele necesare desfasurarii cursurilor vor fi puse la dispozitie de catre SPARD Team Cursuri. Detalii specifice fiecarui tip de curs pot fi urmarite in oferta.

SPARD Team Cursuri SRL ofera acces liber la site-ul invata-prim-ajutor.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SPARD TEAM Cursuri si de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al SPARD sau al partenerilor sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SPARD Team Cursuri sau a clientilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SPARD Team Cursuri prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. In caz de nesolutionare a disputelor pe cale amiabila, partile se pot adresa instantei competente din Bucuresti.

Pentru a vedea reglementarile si politica site-ului nostru cu privire la preolucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati pagina http://invata-prim-ajutor.ro/blog/politica-de-confidentialitate/

Preturile afisate includ TVA. Facturile in RON se emit la cursul BNR din ziua emiterii.

Ne puteti adresa intrebari suplimentare sau comentarii folosind sectiunea de contact a siteului.